Műsorok

Műsoraim iskolásoknak

A tüskét növesztő, mindennel szembeforduló felsősöknek (kamaszoknak) tapintatosan, az ő nyelvükre lefordítva kell átadni azt a szellemi táplálékot, ami útravalóul szolgálhat egy életen át. Műsoraimban ismert magyar költők (Petőfi Sándor, József Attila, Ady Endre, Romhányi József, Varró Dániel, Lackfi János) megzenésített versei segítségével, mindig az adott korosztály szintjén, a gyermeki lélekhez közelálló témákról (félelem, nagyotmondás, irigység, barátság, szeretet, szerelem...) énekelek, beszélek. A könnyedebb összeállításokban mintegy görbe tükröt mutatva - a dalokat a problémát tompító vagy kifigurázó, humoros szöveg köti össze.

Ajánlom előadásaimat jeles dátumokra (költészet napja, magyar kultúra napja, március 15., gyereknap, iskola névadójának napja, stb.), vagy "csak" rendhagyó zenés irodalmi foglalkozásként.

Legtöbb műsorom egyszemélyes, de lehetőség van teljes zenekaros előadás igénylésére is. Az énekelt versek élő előadásban (a gépi zenét mellőzve) akusztikus gitár - zenekaros műsor esetében gitárok, basszusgitár és dob - kíséretében szólalnak meg. A műsorok időtartama igény szerint alakítható 45-60 perc között.

Alább található az összes nagyoknak szánt műsorom, a műsor nevére vagy képére kattintva további információkat tudhat meg róla (versek felsorolása, előadás vezérfonala). A felsorolásban látható melyik műsoromat lehet CD formájában is megvásárolni, ezek kiválóan használhatók a tanórákon, oktatási segédeszközként.

Bármilyen kérdése van keressen bátran elérhetőségeim egyikén!